Favoritlådor från vårt skafferi

Som ett naturligt steg i vår strävan att kunna erbjuda småsakligt mathantverk kan vi nu presentera vårt nya koncept – månadslådor!

Varje månad kommer det en ny låda där vi  kombinerar varor från de Gårdar som samarbetar i Hagalunds Gårdsmat. Principen är enkel, antingen provar Du bara en gång eller så prenumererar Du löpande på någon av våra lådor. Månadslådorna kommer levereras hem till Dig första helgen i månaden, eller varannan månad om så önskas.

Du väljer alltså själv hur ofta Du vill få leverans! Efter du provat din första låda stämmer vi av med Dig så att du är nöjd och hör om Du vill få fler lådor.

Vi har två storlekar på lådorna där inte minst den lilla lådan lätt får plats även i den minsta kyl med endast frysfack!

Köttet i våra lådor är uteslutande från djur uppfödda enligt Hagalunds Gårdsmat grundläggande tankesätt, vilket i stora drag innebär att djuren fått växa upp så naturligt som möjligt på småbruk, i sin egen takt, med naturlig kost och med möjlighet att röra sig på stora ytor - läs gärna mer om uppfödningen här.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen