Köp- och leveransvillkor

Nöjd kund-Garanti

Vi vill att att alla våra kunder skall vara helt nöjda. Skulle du mot förmodan inte vara 100 % nöjd så får du alltid pengarna tillbaka!
 

Priser

Moms ingår i priset. För livsmedel är momsen 12 % medan momsen för övriga varor är 25 %.
 

Betalningsalternativ

- Faktura
Betalningsvillkor är 14 dagar. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan skickas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta enligt gällande räntelag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer.

- Förskottsfaktura
Skulle kreditprövningsinstititutet inte ge godkänt vid kreditprövningen finns ändå möjlighet att handla av oss. I fall av ej godkänd kreditprövning kommer vi ta kontakt med dig och istället komma överens om förskottsfaktura.

 

Leveranstid och leveranssätt

Din beställda låda kommer levereras hem till dig med kylbil. Det går inte långt i förväg säga exakt när lådorna är klara eftersom vi låter djuren växa i sin egen takt. När vi har preliminära datum för leverans av köttlådor kommer vi uppdatera detta på första sidan i vår webbutik. Någon vecka innan leverans kommer vi sedan kontakta dig för att bestämma närmre tid för leveransen. Obs: vi har för närvarande endast möjlighet att sälja och leverera våra lådor inom Skånes gränser.

 

Fraktkostnad

Alla våra köttlådor levereras av våra egna kylbilar utan kostnad för kunden. Dock har vi endast möjlighet att leverera köttlådorna inom Skånes gränser.

För övriga Gårdsprodukter utgår en fraktkostnad på 250:-. Vid samtidigt beställning av köttlåda utgår ingen fraktkostnad vid leveransen av övriga Gårdsprodukter även om lådorna kan levereras vid skiljda tillfällen.

 

Tillämpliga lagar 

Vi tillämpar vid all vår försäljning såväl Konsumentköplagen som Distans- och hemförsäljningslagen. Se mer på www.konsumentverket.se

Vidare hanterar vi dina personuppgifter i enlighet med gällande bestämmelser i Personuppgiftslagen.

 

Falska beställningar

Alla falska beställningar och bedrägerier polisanmäls.

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen